Menu

Home     About     Agenda     Media    Programma's     Nieuws     Contact

Menu

Het verhaal achter de houten broche van ons ensemble

Wie Woodwork al zag optreden, of een opname of een foto van ons zag, heeft zeker onze prachtige houten strikken en broches gezien. Dit is het werk van niemand minder dan Midas Laforce (a.k.a. ONE O ONE). Midas vertelde ons dat hij heel graag met hout werkt, aangezien het een product is dat je overal kan vinden en waarmee veel te verwezenlijken valt.


Bij Midas kan je terecht met je wildste hout-ideeën. Hij maakt naast strikken ook houten zonnebrillen, portefeuilles, kaarthouders,… Hij maakt er een punt van jouw idee te realiseren. Het is een volledig vrij concept waarbij mensen aanpassingen kunnen vragen naar hun behoeftes. Van kleur van de stof tot kleur van de strik zelf, ook belettering is mogelijk met zijn eigen lettertype.


Het ontwerp voor de broche van Woodwork kwam tot stand door alle letters van ‘Woodwork’ samen te voegen tot één geheel, met de ‘o’ en de ‘w’ als belangrijkste letter. De broche werd een inspiratie voor het ontwerp van ons logo, waar de uniek ontworpen ‘w’ in terugkomt.


Heb je zelf een idee dat je graag wil uitgewerkt zien in hout? Aarzel dan niet om Midas te contacteren via de facebookpagina van ONE O ONE.

Behind the scenes

© 2022 web design door Lois Leen | Fotografie door Lore Vancauwenberghe