Menu

Home     About     Agenda     Media    Programma     Nieuws     Contact

Menu

Nieuwe productie: An American Tale

Geïnspireerd door de Amerikaanse saxofonist in ons midden, zijn we tot het programma ‘An American Tale’ gekomen. Tijdens deze productie wordt Woodwork vergezeld door percussie (Titus Franken), want ‘An American in Paris’ brengen zonder de bekende taxi-claxons is toch niet hetzelfde?

De melodieën van de ‘Variations on America’ brengen saxofonist Don-Paul terug naar zijn jeugd. Als twintiger kwam hij studeren in Parijs. Het was dus een logische keuze om ‘An American in Paris’ op te nemen in ons Amerikaans verhaal. De Amerikaanse componiste Jenni Brandon kwam op onze radar nadat Valérie reeds een solowerk van haar speelde. De verklanking van verschillende wilde bloemen komt volledig tot zijn recht in het rietenkwintet.

Als afsluiter van ons programma trekken we zuidwaarts om de zwoele, dansbare Latijns-Amerikaanse klanken op ons publiek los te laten.

 

 

Variations on America – Charles Ives

An American in Paris – George Gershwin (Arr. Raaf Hekkema)

The Wildflower – Jenni Brandon

Latin Dances – José Elizondo (Arr. Natalie Zemba)

Concerten

Nieuwe productie: An American Tale

Geïnspireerd door de Amerikaanse saxofonist in ons midden, zijn we tot het programma ‘An American Tale’ gekomen. Tijdens deze productie wordt Woodwork vergezeld door percussie (Titus Franken), want ‘An American in Paris’ brengen zonder de bekende taxi-claxons is toch niet hetzelfde?

De melodieën van de ‘Variations on America’ brengen saxofonist Don-Paul terug naar zijn jeugd. Als twintiger kwam hij studeren in Parijs. Het was dus een logische keuze om ‘An American in Paris’ op te nemen in ons Amerikaans verhaal. De Amerikaanse componiste Jenni Brandon kwam op onze radar nadat Valérie reeds een solowerk van haar speelde. De verklanking van verschillende wilde bloemen komt volledig tot zijn recht in het rietenkwintet.

Als afsluiter van ons programma trekken we zuidwaarts om de zwoele, dansbare Latijns-Amerikaanse klanken op ons publiek los te laten.

 

 

Variations on America – Charles Ives

An American in Paris – George Gershwin (Arr. Raaf Hekkema)

The Wildflower – Jenni Brandon

Latin Dances – José Elizondo (Arr. Natalie Zemba)

Concerten

© 2021 web design door Lois Leen | Fotografie door Lore Vancauwenberghe

Home
About
Portfolio
Services
Shop
Blog
Contact