Menu

Home     About     Agenda     Media    Programma's     Nieuws     Contact

Menu

De kop is eraf!

Op zondag 9 oktober gaven we ons eerste concert van het nieuwe seizoen. Wat was het een feest! Of beter – een Amerikaans feest! Titus Franken kwam ons vergezellen op het podium in CC Stroming te Berlare in het magistrale ‘An American in Paris’. Zijn percussieve toeters en bellen – letterlijk – brachten ons naar het Parijs van Gershwin in de jaren ’20. Het werd een programma vol nostalgische klanken voor Don-Paul. De melodiën van ‘Variations on America’ brachten hem terug naar zijn ‘highschool’ in Pennsylvania waar hij het werk meermaals uitvoerde met het harmonieorkest van zijn school.
Het solowerk ‘Aphasia’ van componist Marc Applebaum, was een waar feest voor oog en oor. De ingewikkelde partituur werd vlekkeloos vertolkt in een indrukwekkende choreografie door Titus.

Wij kijken er alvast naar uit dit programma nog meerdere keren uit te voeren. Be there or be square!

Benieuwd naar hoe dit Amerikaanse feestje juist klonk? 👇

Concerten

© 2022 web design door Lois Leen | Fotografie door Lore Vancauwenberghe